Снимки: trafficnews.bgНов здравен център, който ще лекува безплатно жителите на квартал

...
Снимки: trafficnews.bgНов здравен център, който ще лекува безплатно жителите на квартал
Коментари Харесай

Здравен център лекува Столипиново безплатно, швейцарци плащат прегледите

Снимки:   trafficnews.bg

Нов здравен център, който ще лекува гратис жителите на квартал Столипиново, по швейцарска стратегия, бе открит през днешния ден от зам.-кметът Георги Титюков, кметът на „ Източен ” Николай Чунчуков и посланикът на Швейцария Н. Пр. Мюриел Берсе Коен, написа trafficnews.bg.

Центърът се намира към ДКЦ " Изток ", като в него има АГ кабинет, както и още четири стаи за първоначални прегледи. Прегледите ще са безвъзмездни даже за хората, които нямат здравни осигуровки,  като разполагаем ще има двама гинеколози, един общопрактикуващ доктор  и педиатър, които са от ДКЦ- то.

Прегледите се поемат по швейцарската стратегия, която ще продължи до края на годината.  След това финансирането би трябвало да се поеме от Община Пловдив.

   

Проектът, който се осъществя в пловдивския квартал Столипиново и в град Куклен, започва при започване на 2017 година и е на обща стойност 1 077 495 лв.. Той има за цел да поддържа ромската интеграция посредством реализирането на разнородни ограничения в региона на образованието, опазването на здравето и овластяването на ромската общественост посредством средствата на изкуството, спорта и културата.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР